Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a24n 82H77u19r97k53a

22. 1. 2020 3:15

chutná po citronu chemik to asi zoslil...ale výborný rychlý recept R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji :-) Ten sýr se musí po scezení opravdu dostatečně propláchnout pod tekoucí vodou (viz. fotka v článku). Pak je všechna chuť citronu i octa pryč. R^

0 0
možnosti

Krásné, děkuji, jdu číst vaše další blogy, ted jsem Vás objevila. KarmaR^

3 0
možnosti

P18e64t38r 78B71u37r32i45a66n

20. 1. 2020 18:12

Zajímavé, karma.

0 0
možnosti

Zatím jsem si odkaz na Váš blog uložila. Brzy vyzkouším.

1 0
možnosti

Čím se prosím, liší panýr od tvrdého českého tvarohu na strouhání?

3 0
možnosti
Foto

S domácí výrobou a zpracováním tvarohu pro smažení nebo grilování nemám bohužel zkušenost. Bohužel tedy neporadím.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS