Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

V sobotu jsem pozval sousedy na bramboráky a hodinu jsem stál u plotny a oni zrali a chvalili. Dřina jako na kostele, ale radost ze stravniku. Radost si chci užít i já, takže na tyhle vaše placky nikoho nepozvu. Možná až na podruhé... Takže : kde se dá koupit ta mouka a kde vlastně nakupujete Vy pro vaření? Díky za info a další recept.

1 0
možnosti
Foto

Tak to jste mě pobavil...;-D Taky ráda zvu lidi na jídlo a stejně tak ráda občas nikoho nepozvu...;-D Vše včetně mouky atta koupíte na gurmankoreni.cz Je to e-shop zaměřený na indickou kuchyni. Děkuji a ať se vám podaří!

1 0
možnosti
ŠŠ

Nenapadlo mě, že je to celozrnné :)

V Indii v "guest house" nám to dělali ke všemu, dokonce i k rýži.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno - já ze začátku taky netušila, že jsou placky celozrnné. A je to právě kvůli mouce atta, která je sladká a strukturou podobná bílé. Jinak máte pravdu - podávání přílohy k příloze... To mě taky vždycky ze začátku pobavilo:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!