Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když v jedné vzdálenější vesnici privátní pekař skončil s chlebem,bylo smutno, lepší chleba jsem nikde již nenalezl, zkusil jsem doma ale nebylo to ono.

Takž jsem si to okopčil a testnu to, díky za tip.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Dobrého pekaře je vždycky škoda... Taky jsme o jednom takovém nedávno mluvili. Snad Vám aspoň přijde vhod tento můj recept. A jestli mohu poradit, pokud pečete z kvásku - opravdu zkuste pořídit mouku attu a část mouky do kváskového chleba nahradit attou. Dle zkušeností mých zákaznic, které pečou z kvásku "o sto šest", je takový chléb jiný - vláčnější, nadýchanější... Přeji pěkný den

0 0
možnosti

Vypadá to velmi dobře. Dík za tip, určitě vyzkouším.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji. Ať se povede a chutná!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!