Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I50v26o 71B62o11u10š49e

21. 12. 2021 15:15

Glögg - nikoliv gllög.

1 0
možnosti
Foto

Od chvíle kdy jsem Vaše blogy objevil se fakt těším na další... tak šup do oblíbených ;-D

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji a přeji Vám krásné Vánoce! Užijte klidu a pohody:-):-)

1 0
možnosti

Vyzkouším, ale místo vodky zcela určitě použiju calvados, který se nám letos obzvlášť vydařil (ať to má "grády").:-)

1 0
možnosti

A ten postup změním tak, že vyluhované koření scedím, dám vařit s vínem a ten tvrdý alkohol z výluhu naleju do vína až po jeho odstavení. Jinak by v průběhu vaření zcela vyvanul.

1 0
možnosti
PK

Byl jsem v D., ale asi ve špatnou dobu, bo to pitíčko jsem tam nepostřehl...:-)R^

1 0
možnosti
PK

,,Dodatek......recept jsem opsal a koštnuR^,,,,

1 0
možnosti
JK

Určitě vyzkouším. Konečně zase blog, co dá člověku něco dobrého do života.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!