Děkujeme za pochopení.
V96o39k39o97u35n 41V33l39a10d24i95m36i61r
Vypada to lakave, ale.
Jeden cas jsem mel v laborce indickeho kolegu. Sympatickeho, ale jidlo v podnikovem kasinu mu zrejme nechutnalo a tak si nosil kastrulek s jeho jidlem, kde bylo zrejme vic curry nez toho ostatniho. Jeste po dvaceti letech to citim.
Skoda, kdyby mi dal tenkrat ochutnat, treba bych to vnimal jinak.
V31a95l52i65j56a22h 21R19a49s13h13i71d34o32v45á
Indická kuchyně je opravdu velmi aromatická Poměr koření i chilli se dá ale upravit podle vlastní chuti a věřte, že je to dobrota
M76a39r87e66k 82V86a12l85i86č58e69k
uz ted se tesim, jak si podle Vas zavarim.
diky
V29a57l34i78j80a85h 32R27a37s51h26i58d77o38v15á
To ráda slyším!! Tohle kuře je vážně "tutovka" a nezklame, tak ať se povede
R26i87c15h17a92r47d 29P15o15l21á15š18e13k
Vypadá to hezky, ale pokud ty brambory nejsou jako příloha, ale je to rýže, tak bych ty brambory vynechal jako naprosto zbytečnou věc.
V80a20l37i76j45a89h 63R39a90s89h92i77d77o72v36á
Tak to byste ale udělal veeeelkou chybu! Já to tam vysvětluji - je to až poslední odstaveček. Tím, jak se v úvodu opečou, dodají jídlu chuť smažených brambůrků, je to luxusní kombinace. Jedná se o recept indické kuchyně a ta brambory využívá právě tímto způsobem. Upřímně, mně to taky trvalo, než jsem si zvykla na jídla "příloha s přílohou", připadalo mi to divné...ale teď už vím proč to tak dělají a opravdu to má smysl. Prosím, jestli ten recept budete vařit - lupněte tam i ty brambory...a pak si na mě vzpomeňte, ano?
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!